Afhaalmenu

AFHALEN BLIJFT MOGELIJK

Tijdens de weekends

De eerstvolgende weekends
(vanaf vrijdagavond 19 juni tot en met zondagmiddag 21 juni, en vervolgens 26-28 juni en 3-5 juli)
kan je thuis genieten van het Gastronomisch menu.
Rik en zijn team bereiden heerlijke vlees- en visgerechten
en focussen daarbij steeds op voedselveiligheid en hygiëne!

AFHALEN OP DE VOLGENDE UREN

Vrijdagen: tussen 17h - 18h
Zaterdagen: tussen 17h - 18h
Zondagen: voormiddag tussen 11h - 12h

BESTELLEN

Twee dagen vooraf (we werken met verse producten).
Via e-mail: reservatiedumon@telenet.be.
We bezorgen een bevestiging van je bestelling.
Afhalen van passende wijnen, Cava en Champagne is mogelijk,
we hebben steeds een voorraad koud staan.
Je kan levende en/of alleen gekookte kreeft bestellen.
En we bieden steeds ook een kindermenu aan

PRIJZEN

Voor 3 gangen - zonder tussengerecht Vitello Tonato (*): € 39,00 per persoon
Voor 4 gangen - met tussengerecht Vitello Tonato (*): € 49,00 per persoon

GASTRONOMISCH WEEKENDMENU

Degustatiehapje
***
Voorgerecht
GAZPACHO BLOEMKOOL KING KRAB
Fris soepje van bloemkool - venkel - noordzeekrab - kingkrab - garnituur
***
Tussengerecht (*)
VITELLO TONATO
Kalfsvlees in carpaccio - remouladesausje van tonijn - truffelcaviar - rucola
***
Hoofdgerecht
ZONNEVISFILET
Gegratineerd - mozarella - tagliatelle - pesto - zomerse groentjes
OF
MELKVARKENTJE
Gratin - aardappel in de schil - witlofsalade - zacht zwart pepersausje - groenten
***
Desssert
Aardbeien
Citroen meringue - aardbeien - sorbet kalamansi - muntcoulis