Afhaalmenu

AFHALEN BLIJFT MOGELIJK

Tijdens de weekends

De eerstvolgende weekends
(vanaf vrijdagavond tot en met zondagmiddag)
kan je thuis genieten van het Gastronomisch menu.
Rik en zijn team bereiden heerlijke vlees- en visgerechten
en focussen daarbij steeds op voedselveiligheid en hygiëne!

AFHALEN OP DE VOLGENDE UREN

Vrijdagen: tussen 17h - 18h
Zaterdagen: tussen 17h - 18h
Zondagen: voormiddag tussen 11h - 12h

BESTELLEN

Twee dagen vooraf (we werken met verse producten).
Via e-mail: reservatiedumon@telenet.be.
We bezorgen een bevestiging van je bestelling.
Afhalen van passende wijnen, Cava en Champagne is mogelijk,
we hebben steeds een voorraad koud staan.
Je kan levende en/of alleen gekookte kreeft bestellen.
En we bieden steeds ook een kindermenu aan

PRIJZEN

Voor 3 gangen - zonder tussengerecht Schelvisfilet (*): € 39,00 per persoon
Voor 4 gangen - met tussengerecht Schelvisfilet (*): € 49,00 per persoon

GASTRONOMISCH WEEKENDMENU

Degustatiehapje
***
Voorgerecht
GEROOKTE RIVIERPALING
Mousse van gerookte paling ‧ crème en poeder van rode biet zure room ‧ appel ‧ selder
***
Tussengerecht (*)
SCHELVISFILET
Gemarineerde schelvisfilet ‧ dashicoulis ‧ koolrabi Chinese kool ‧ lenteui
***
Hoofdgerecht
GOUDBRASEM(DORADE) FILET
Tempura Zeeuwse mosselen ‧ courgette ‧ aardappelpuree blanke botersaus ‧ zomerse groentjes
OF
SIMMENTALER FILET PURE
Pont neuf aardappel ‧ crème van aubergines ‧ artisjok krokant ajuin ‧ sausje van shiitakes
***
Desssert
CITROEN EN MOJITO
Biscuit ‧ citroen cremeux ‧ coulis ‧ witte chocolade yoghurt ‧ munt