Traiteur & feesten

Traiteursdienst

Voor onze traiteursdienst bereiden Rik en zijn team vlees- en visgerechten zoals een koud en warm buffet, gastronomische maaltijd, bedrijfslunch, barbecue, communiefeest enz.

Met zorg en gevoel voor detail serveren zij dagelijks heerlijk verse, gerookte en gedroogde visproducten, salades en bereide gerechten op basis van vis en vlees.

Traiteurslijst 2018

Feesten

Wil je met een groep(je) feesten, dan kan je uiteraard ook bij ons terecht.

Alle gelegenheden zijn goed, alles kan: een babyborrel, een communiefeest, een bijeenkomst van collega’s, een feest onder familie, vrienden, … of gewoon zomaar.

We maken graag één of meer mooie tafels voor je vrij, en vanaf 20 personen kan je ook bij ons terecht tijdens de sluitingsdagen van het restaurant.

Interesse? Contacteer ons voor info en mogelijke formules, all in. Kom eventueel eens langs, met een drankje kunnen wij je wensen bespreken en een passend voorstel doen.

Hier volgt een mogelijke formule voor een babyborrel:

 

Glaasje Cava of Prosecco bij aankomst

Uitgebreid assortiment van warme en koude hapjes
(oa: scampi, vissoep, zalm met geitenkaas, parma ham, ook kinderhapjes, …)

Dessert (Chocolademousse, tiramisu, …)

Frisdranken en witten en rode wijnen naar believen

 

Duurtijd: 3 uur, vanaf 45 euro per persoon

Opgelet, enkel wanneer je met minimum 40 personen bent op de datum van het bestelde feest kan je beschikken over de volledige accomodatie van het restaurant

 

Contacteer ons