Menukaart

AFHALEN BLIJFT MOGELIJK

Het Restaurant is tijdelijk gesloten maar afhalen blijft mogelijk in deze bijzondere coronatijden.
Op vrijdag, zaterdag en zondag kan je thuis genieten van ons weekend lentemenu.
Rik en zijn team bereiden heerlijke vlees- en visgerechten en focussen daarbij steeds op voedselveiligheid en hygiëne!

OP DE VOLGENDE UREN

Vrijdag en zaterdag tussen 17h - 18h
Zondag tussen 11h - 12 h

BESTELLEN

Twee dagen vooraf (we werken met verse producten).
Via e-mail: reservatiedumon@telenet.be, we bezorgen een bevestiging van je bestelling.
Afhalen van passende wijnen, Cava en Champagne is mogelijk, we hebben steeds een voorraad koud staan.
Je kan ook levende en of alleen gekookte kreeft bestellen.

PRIJZEN

Voor 3 gangen (zonder tussengerecht): € 35,00 per persoon
Voor 4 gangen (met tussengerecht): € 45,00 per persoon

WEEKEND LENTEMENU

Voorgerecht
Asperge velouté met Pieterman filet
***
Tussengerecht
Asperge Stoofpotje met Noordzeegarnaal, truffel en groene tuinkruiden
***
Hoofdgerecht
Zalmfilet mi cuit met Asperges a l flamande met saffraanpuree
OF
Lamskroon met Asperges, mosterdmousseline, geflambeerd witlof, rozemarijn saus en aardappelgratin.
***
Desssert
Chocolade ring met bosvruchten, amandel en yoghurt