Gastronomisch Wakkerzeel
(vanaf 26 september)

3 of 4-gangen gastronomische ontdekking

 
Voorgerecht
FOIE GRAS
Brioche ganzenlever ‧ macaron
rabarber ‧ gel van peer


Tussengerecht

KALFSZWEZERIK
Kalfsblanket ‧ hartzwezerik ‧ akkerzwam
schorseneren ‧ truffelolie
(4-gangen menu)


Hoofdgerecht

ZEEBARBEEL
Rode poon ‧ peterselie aardappel ‧ venkel
broccoli ‧ saus au vin blanc

OF

KWARTEL FILET
Spruitjes ‧ witlof ‧ pastinaak ‧ koolrabi
estragonsaus ‧ gegratineerde aardappel


Dessert

ZOET ZANDCUPJE
Melkchocolade ‧ karamelbiscuit
koffie crumble en fleur de sel panne cotta
van Dulcey hazelnootcrèmeux


Voorafgaand aan het dessert heeft u ook de mogelijkheid
een kaasassortiment te nemen mits een supplement van € 14.
Kaas i.p.v dessert: supplement van € 8.


Menu 3-gangenmenu: 64 euro per persoon
Bijpassende wijnen: 25 euro per persoon

Menu 4-gangenmenu: 79 euro per persoon
Bijpassende wijnen: 30 euro per persoon

Vanaf 8 personen serveren we enkel ons gastronomisch menu,
tenzij ten laatste 3 werkdagen vooraf andere afspraken gemaakt zijn.

Gelieve ook allergieën vooraf te melden aub.