Gastronomisch Wakkerzeel
(vanaf 26 september)
3 of 4-gangen gastronomische ontdekking
Voorgerecht
FOIE GRAS
Brioche ganzenlever ‧ macaron
rabarber ‧ gel van peer
Tussengerecht
KALFSZWEZERIK
Kalfsblanket ‧ hartzwezerik ‧ akkerzwam
schorseneren ‧ truffelolie
(4-gangen menu)
Hoofdgerecht
ZEEBARBEEL
Rode poon ‧ peterselie aardappel ‧ venkel
broccoli ‧ saus au vin blanc
OF
KWARTEL FILET
Spruitjes ‧ witlof ‧ pastinaak ‧ koolrabi
estragonsaus ‧ gegratineerde aardappel
Dessert
ZOET ZANDCUPJE
Melkchocolade ‧ karamelbiscuit
koffie crumble en fleur de sel panne cotta
van Dulcey hazelnootcrèmeux
Voorafgaand aan het dessert heeft u ook de mogelijkheid
een kaasassortiment te nemen mits een supplement van € 14.
Kaas i.p.v dessert: supplement van € 8.
Menu 3-gangenmenu: 64 euro per persoon
Bijpassende wijnen: 25 euro per persoon
Menu 4-gangenmenu: 79 euro per persoon
Bijpassende wijnen: 30 euro per persoon
Vanaf 8 personen serveren we enkel ons gastronomisch menu,
tenzij ten laatste 3 werkdagen vooraf andere afspraken gemaakt zijn.
Gelieve ook allergieën vooraf te melden aub.