Gastronomisch Wakkerzeel

3 of 4-gangen gastronomische ontdekking

 
Voorgerecht
GEROOKTE PALING
Paling ‧ witte en groene asperges ‧ peterseliecoulis
paling mousse ‧ viseitjes


Tussengerecht

SINT-JACOBSVRUCHTEN
Aspergecrème ‧ ricotta ‧ rijstkrokantje
tuinboon ‧ erwt
(4-gangen menu)


Hoofdgerecht

DORADEFILET
Fregola ‧ fijngesneden asperges ‧ yuzu mousseline
aspergepuree ‧ bieslook

OF

LA MSKROON
Krieltjes met look ‧ courgette ‧ asperges ‧ peterseliewortel
lamsjus ‧ wortelcrème


Dessert

PISTACHE EN AARDBEI
Natuur cake ‧ aardbei ‧ cremeux pistache ‧ ganache witte chocolade


Voorafgaand aan het dessert heeft u ook de mogelijkheid
een kaasassortiment te nemen mits een supplement van € 15.
Kaas i.p.v dessert: supplement van € 8.


Menu 3-gangenmenu: 59 euro per persoon
Passende wijnen: 22 euro per persoon

Menu 4-gangenmenu: 74 euro per persoon
Passende wijnen: 29 euro per persoon

Vanaf 8 personen serveren we enkel ons gastronomisch menu,
tenzij ten laatste 3 werkdagen vooraf andere afspraken gemaakt zijn.

Gelieve ook allergieën vooraf te melden aub.