Gastronomisch Wakkerzeel
3 of 4-gangen gastronomische ontdekking
Voorgerecht
GAZPACHO
Gazpacho waterkers ‧ gerookte rivierpaling
gerookte olijfolie ‧ venkel ‧ limelon
Tussengerecht
VITELLO TONNATO
Gemarineerd kalfsfilet ‧ crème van tonijn
zongedroogde tomaat ‧ anjovisaroma
(4-gangen menu)
Hoofdgerecht
ROGVLEUGELFILET
Zachtgegaarde rogvleugelfilet ‧ boterjus ‧ peterselie
crispy kappertjes ‧ kasteelaardappel
OF
OSSENHAAS RUGJE
Filet pure ‧ aubergine ‧ tomaat ‧ wakkerzeelse frietjes
mosterd-hollandaise ‧ doperwtjes
Dessert
MILLEFEUILLE
Coulis framboos ‧ aardbei ‧ gekarameliseerd bladerdeeg
limoensaus ‧ cake ‧ cremeux
Menu 3-gangenmenu: 58 euro per persoon
Passende wijnen: 22 euro per persoon
Menu 4-gangenmenu: 72 euro per persoon
Passende wijnen: 28 euro per persoon
Vanaf 7 personen serveren we enkel ons gastronomisch menu,
tenzij ten laatste 3 werkdagen vooraf andere afspraken gemaakt zijn.