Gastronomisch Wakkerzeel

Gastronomisch Wakkerzeel (vanaf 23/1/2020)

3-, 4- of 5-gangen gastronomische ontdekking

 
WITLOF KROKET
Gefrituurde peterselie ‧ crumble van breydelham ‧ mierikswortelmayonaise

VONGOLE/VENUSSCHELPEN
Pasta ‧ koriander ‧ kokos ‧ look ‧ witte wijn ‧ saffraan ‧ sjalot
(4- en 5-gangen menu)

KREEFT EN PARELHOEN
Jonge prei ‧ brunoise wortel en selder ‧ kervel ‧ jus van gevogelte ‧ champignons
(5-gangen menu)

NOORDZEETONGFILET
Ratatouille ‧ bloemkool ‧ mini-courgette ‧ beurre blanc ‧ broccoli ‧ kasteelaardappel

OF

JUNIOR BEEF (KALF) SALTIMBUCCO
Rollade van juniorbeef ‧ krokante aardappel ‧ tomaat ‧ basilicum ‧ ham ‧ oregano

THE RING
Frambozen ganache cremeux van bosvruchten-hazelnoot-zalf

 
Menu 3-gangenmenu: 49 euro per persoon
Passende wijnen: 17 euro per persoon

Menu 4-gangenmenu: 59 euro per persoon
Passende wijnen: 22 euro per persoon

Menu 5-gangenmenu: 69 euro per persoon
Passende wijnen: 27 euro per persoon

De menu kunnen wij u serveren als alle personen aan tafel eraan deelnemen.