Gastronomisch Wakkerzeel

3 of 4-gangen gastronomische ontdekking

 
Voorgerecht
GAZPACHO
Gazpacho waterkers ‧ gerookte rivierpaling
gerookte olijfolie ‧ venkel ‧ limelon


Tussengerecht

VITELLO TONNATO
Gemarineerd kalfsfilet ‧ crème van tonijn
zongedroogde tomaat ‧ anjovisaroma
(4-gangen menu)


Hoofdgerecht

ROGVLEUGELFILET
Zachtgegaarde rogvleugelfilet ‧ boterjus ‧ peterselie
crispy kappertjes ‧ kasteelaardappel

OF

OSSENHAAS RUGJE
Filet pure ‧ aubergine ‧ tomaat ‧ wakkerzeelse frietjes
mosterd-hollandaise ‧ doperwtjes


Dessert

MILLEFEUILLE
Coulis framboos ‧ aardbei ‧ gekarameliseerd bladerdeeg
limoensaus ‧ cake ‧ cremeux


Menu 3-gangenmenu: 58 euro per persoon
Passende wijnen: 22 euro per persoon

Menu 4-gangenmenu: 72 euro per persoon
Passende wijnen: 28 euro per persoon

Vanaf 7 personen serveren we enkel ons gastronomisch menu,
tenzij ten laatste 3 werkdagen vooraf andere afspraken gemaakt zijn.