Gastronomisch Wakkerzeel (vanaf 9/6/2022)

3 of 4-gangen gastronomische ontdekking

 
Voorgerecht
GAZPACHO BLOEMKOOL
Fris soepje van bloemkool ‧ venkel ‧ noordzeekrab ‧ kingkrab ‧ geroosterde bloemkool


Tussengerecht

VITELLO TONATO
Kalfsvlees in carpaccio ‧ remouladesausje ‧ tonijn mi-cuit ‧ rucola
(4-gangen menu)


Hoofdgerecht

ZONNEVISFILET
Mozzarella ‧ tagliatelle ‧ pesto ‧ chutney tomaat, ui, ananas, paprika

OF

IBERICO MELKVARKENTJE
Groentegratin ‧ aardappellasagne ‧ witlofsalade ‧ zacht sausje met pickles


Dessert

AARDBEIEN
Appel ‧ aardbeien ‧ kaneel ‧ amandel ‧ sorbet


Menu 3-gangenmenu: 54 euro per persoon
Passende wijnen: 19 euro per persoon

Menu 4-gangenmenu: 69 euro per persoon
Passende wijnen: 25 euro per persoon

De menu kunnen wij u serveren als alle personen aan tafel eraan deelnemen.